REST RESTORE RENEW 

Restorative Mini-workshop med lydmasasje. 

Restorative1jpg

Grunnet Korona-pandemien vil det ikke være mulig å gjennomføre timer med berøring, og denne workshopen er derfor satt på vent inntil vi igjen kan drive med ordinær yoga hvor vi også kan assistere tilpasninger i stillingene.

Gi deg selv en fantastisk start på helgen gjennom 2,5 timer stressreduserende og gjenoppbyggende dybde-avspenning. Vi starter denne mini-workshoppen med en 90 min Mindfull Restorative Yoga-time før vi avslutter kvelden med et Gong Bad! Restorative Yoga kjennetegnes av en utstrakt bruk av hjelpemidler som bolstre, terapeutiske/tunge tepper, yoga-blokker, øyeputer mm og man bruker god tid på å "bygge opp" kroppen i den ønskede stillingen (se bildet på arrangementet som eksempel). Når man har funnet den helt optimale stillingen har man tilrettelagt for at kroppen skal kunne slappe helt av, og mens man er i stillingen i 15-20 minutter (i noen stillinger lengre) vil tiden og støtten kroppen og nervesystemet opplever å få gjøre at spenninger dypt ned i bindevevet vil kunne slippe taket. Parallelt holder vi et oppmerksomt nærvær i kroppen, på det vi kjenner av fornemmelser og signaler fra kroppen, eller vi holder oppmerksomheten på opplevelsen av pusten i kroppen. Timen starter med en meditasjon og bevisstgjøring på å komme "ned fra hodet/sinnet/tankestrømmen" og nettopp begynne å lytte til kroppen og de signaler den gir. Videre vil vi jobbe oss inn i 2-3 stillinger, før vi ytterligere forsterker effekten av denne dybdeavspenningen med en time gong-spilling.

Vil du gi deg selv denne gaven av en god start på helgen må du melde seg på ved å sende en mail med påmelding til post@spirenyoga.no Det er begrenset med plasser da vi trenger masse utstyr og plass og personlig oppfølging i denne yogaformen for å få den ultimate opplevelsen og effekten!
Pris: 400kr. Vipps til tlf 99723040 eller kontant  er tilgjengelige betalingsformer. Bindende påmelding med mindre det er venteliste og noen andre kan ta over din plass.

Jeg håper du vil være med på denne herlige mini-workshoppen!
 Begrenset antall plasser grunnet høy grad av individuell tilpassing for optimal hvile! Beste hilsen Monica.