Terapeutisk Yin-yoga

Velkommen til Terapeutisk Yin-yoga.
Dette er et minikurs over 4 ganger med restorativ Yinyoga hvor vi fokuserer på å gi slipp på hverdagsstresset , løsne opp i bindevevet og stram muskulatur, samt å få ro i kropp og sinn.
Yin presenterer ro, sakte bevegelser, og vi holder stillingene over lengre tid enn i dynamisk yoga, for å gi kroppen tid til å gi slipp på anspenthet, stress og smerter.
Instruktør Sandra er yin-yogalærer og akupunktør og har sitt hovedfokus på muskel- og skjelettlidelser, stressrelatert plager, samt uro.
Hun bruker sin kunnskap som akupunktør i yogatimen og vil gi høy grad av tilrettelegging for hver deltaker for å oppnå dyp avspenning og ro.
Dette er som balsam for kropp, sinn og sjel!

I henhold til situasjonen med Corona vil vi ha færre deltagere pr kurs for å kunne opprettholde tilstrekkelig avstand. Det vil også komme mer informasjon nærmere kursstart hvilke hensyn vi må ta i forhold til bruk av utstyr og hygiene generelt. Det skal være trygt å gå på yoga hos oss, og det tror jeg vi skal få til om alle følger de retningslinjer som blir gitt.
Kurset går over 4 fredager klokken 9.30-11.00, og koster 990kr. 
Ingen tidligere erfaring med yoga er nødvendig. Denne timen kan tilrettelegges for ALLES fysiske og mentale utgangspunkt.
Påmelding via mail til: sandra@lmlk.no
Varmt velkommen!
Beste hilsen Sandra, Spiren Yoga.
Spiren Yoga holder til i Nedre Rælingsvei 448 (tidligere "Musikkhytta").
I vårt inspirerende og helt nyrennoverte hus tilbyr vi ulike former for yoga over hele 12 ukentlige kurs, og har alt av utstyr som trengs for å kunne tilby best mulig timer i tillegg til erfarne og høyt kompetente yogalærere.