Myk Rolig Yoga 

Hjertelig velkommen til en nydelig rolig avslutning på torsdagskvelden gjennom kurset Myk Rolig Yoga med Sylvi. 

Dette er en time med fokus på å finne ro i kropp og sinn. Med hjelp av langsomme bevegelser, pusteøvelser, dype strekk og rotasjoner, veiledes  du hele veien til å følge ditt tempo og kjenne etter hva du trenger. Øvelsene gjøres sittende og liggende og timen foregår i yogasalen vår nede, på myke ullmatter med alt av bolstre, puter og pledd tilgjengelig, samt bruk av et par private laken/tepper for å sikre godt smittevern i disse tider. 
Dette kurset passer for alle som ønsker en mindfull praksis, og det kreves ingen tidligere kjennskap til yoga og meditasjon, ei heller enorm fleksibilitet for å delta. 

Timen avsluttes alltid med Yoga Nidra som er en dybde-avspenning. 

Dette er et fantastisk kurs å delta på som det er, men det er også helt perfekt å kombinere med Slow Flow Vinyasa som går like før dette kurset. På den måten får du først utfordret deg fysisk med å bygge styrke, balanse og fleksibilitet, også jobber du i timen Myk Rolig Flyt mer med sinnet ditt, det å vende fokus innover og bli kjent med hva du trenger.  En uslåelig kombinasjon rett og slett! 

Grunnet situasjonen med Covid-19 vil vi i en periode fra 8 mars tilby en begrenset timeplan (se nettsidens forside), men vi håper å være tilbake med full timeplan så snart situasjonen tillater det. Meld gjerne din interesse på mail om du f.eks kan tenke deg å gå på andre kurs enn de som foreløpig er satt opp!

Om du har lyst til å gjøre yoga hos oss flere ganger i uken får du minus 20% på kurs nr 2 og minus 40% på kurs nummer 3.  

Vi etterstreber å tilby fleksibilitet på å få tatt igjen tapte timer på andre tidspunkt  innenfor samme kursperiode så langt det går. 

For påmelding, send en mail til post@spirenyoga,no og spesifiser hvilket kurs du ønsker å delta på.


Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling.
Følg oss gjerne på FaceBook for hurtig oppdatering på nyheter fra Spiren Yoga.  


Ansvar
Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops, vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.