Gravidyoga

 Under graviditeten er du og ditt barns kropp en helhet. Dermed er det en ekstra god anledning til å gi seg selv litt ekstra omsorg. I dette kurset har vi fokus på enkle, rolige yogaøvelser som løser opp eventuelle spenninger i kroppen samtidig som det styrker ditt nervesystem. Vi øver på å finne en avspent tilstand, der kroppen skaper mulighet for restitusjon og hvor du kan finne den dype hvilen. Avspenning er viktig for både kropp og sinn. Det øker din motstandskraft ovenfor hverdagens utfordringer. Vi har også fokus på pusteteknikker og innføring i meditasjon. Kurset gir deg mulighet til å hente inn kunnskap og kraft for den kommende tiden❤️ 

Passer alle, du behøver ikke å ha noe erfaring med yoga fra tidligere.  

Kurs over 8 uker, torsdager kl 17.00-18.15.  kr 1890,-  


Instruktør: Cecilia Lindgaard, jordmor og yogalærer.


Betingelser:

Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling. Skulle vi bli pålagt å måtte stenge for fysisk oppmøte i en periode grunnet pandemien, vil vi tilby et tilsvarende kurstilbud digitalt. Det vil dermed ikke gi grunn til avmelding eller refusjon av kursavgift.  

Ansvar: Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops, vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.


Barselyoga.
Vi har dessverre ikke mulighet til å tilby kurs i Barselyoga dette høstsemestret, men håper vi kan få det tilbake på timeplanen på nyåret igjen. 

Barsel-yoga er MediYoga som er tilpasset til til deg etter fødsel. Vi har fokus på pust, bevegelser og meditasjon. Ingen forkunnskaper om yoga er nødvendig da alle øvelser kan tilpasses til alles fysiske kapasitet.

Som mamma deltar du av omsorg for å selv kunne ha det best mulig, men samtidig er det barnet som styrer hvordan yoga-timen blir for deg. Når ditt barn behøver mat så gir vi mat uten å kjenne på noe press over at man forstyrrer gruppen.

Vi gjør ikke Barsel-yoga for å forme kroppen. Vi gjør yoga for at du som nybakt mor skal helbrede og styrke alle indre organer, og tilrettelegge for en mulighet til å hente deg inn igjen både fysisk såvel som mentalt og emosjonelt.


Barselyoga har fokus på tillknytningsprosessen, mor og barn gjør en aktivitet sammen. Det yogalærer og jordmor Cecilia har sett under yoga-økten er hvor engasjerte barna blir, og gjensynsgleden barna viser når de kommer inn i yogarommet er magisk!

Dette er noe som de husker og liker.

Vi kobler bort omverden utenfor en liten stund. Mobiltelefon er avslått og vi er tilstede i stunden, her og nå.


For påmelding eller spørsmål,  send gjerne en forespørsel til post@spirenyoga.no 

Instruktør: Cecilia Lindgaard, jordmor og yogalærer.