Bli med på Familieyoga og Barneyoga hos Spiren Yoga

 Yogakurs rettet mot barn hos Spiren Yoga:

Grunnet lav påmelding er disse to kursene utsatt denne kursrunden. Meld gjerne din interesse via mail til post@spirenyoga.no
Barneyoga-kursene er lagt opp på barnas premisser- helt uten krav til prestasjon. 

For begge kursene gjelder følgende at vi skal bli kjent med yoga og hvordan vi kan bruke pusten vår for å roe oss ned eller få energi gjennom : 
- Yogaeventyr
- Pusteøvelser
- Yogalek
- Parøvelser
- Yogasang (mantra) 
- Meditasjon
- Hvile/avspennings-historier. 

Fordeler med yoga for barn: 
-Yogaøvelser styrker og utvikler både grov og finmotorikk
-Yoga balanserer energinivået
- Yoga gjør at vi ikke blir så påvirket av stress
-Gjennom yoga utvikler barna fysisk og mental styrke
- Barna utvikler kroppsbevissthet, både for egne og andres kropper
- Yoga fremmer empati og tålmodighet
- Yoga øker selvtilliten og gir mestringsfølelse
- Barna utvikler balanse og fleksibilitet, såvel fysisk som mentalt
- Barna utvikler samhold og evnen til å fokusere og lytte, både til seg selv og andre - noe som igjen øker sosial kompetanse. 

Yoga kan være et fruktbart verktøy for å fremme livsmestring og god helse for barn, og det beste av alt - det er ingen bivirkninger ved yoga! 


FamilieYoga: 
Kanskje har du som voksen selv kjent på de gode effektene som yoga kan gi, eller kanskje er du på utkikk etter en positiv aktivitet som du og barnet ditt kan gjøre sammen? 

Noe som er gøy og som samtidig vil styrke deres relasjon og gi rom for mye delt glede? Nå har du mulighet til å oppleve dette med barnet ditt - kom å bli med på FamilieYoga! 
FamilieYoga passer for barn mellom ca 3-7år, sammen med èn voksen. 
Påmelding på mail til post@spirenyoga.no NB: Begrenset antall plasser! 

Skulle du være forhindret fra å delta på en kursdag vil det være mulig å gi bort timen til noen andre du kjenner som kanskje kunne tenke seg å prøve Familieyoga. 

Det er dessverre ikke mulig å ta igjen tapte timer i nye kursrunder. 


BarneYoga: 
BarneYoga-kurset er for de litt større barna (ca 7-12 år) og kurset er lagt opp til at barna kommer og deltar uten å ha med seg en voksen. 
Kurs over 8 uker, lørdager kl 10.45-11.45. Pris 1290kr. 
Påmelding på mail til post@spirenyoga.no NB: Begrenset antall plasser!
Skulle du være forhindret fra å delta på en kursdag vil det være mulig å gi bort timen til noen andre du kjenner som kanskje kunne tenke seg å prøve barneyoga, eller ta med en venn gratis på neste time du kommer på.  Det er dessverre ikke mulig å ta igjen tapte timer i nye kursrunder.

Yogalærer ved begge kursene er Tanya Gullholm. Tanya er 41 år gammel, gift og har 4 barn i alderen 4-21år. Hun er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i familieterapi og samspill/tilknytning. Hun har jobbet i 16  år med barn og familier og har tatt sin Barneyogalærer-utdanning ved Oslo Yoga i yoga for barn mellom 3-16 år.