Kreativ kvinnedag: Mala-workshop, yoga, gong, lunsj

Hva med å gi deg selv en kreativ kvinnedag dette året? Søndag 8 mars kommer Liv Freya Grette tilbake til oss for å holde et malasmykke-kurs. Liv  handler stener, krystaller og perler på sine årlige vandringer og reiser til Nepal og Bangkok. Liv har lang erfaring med å knytte de nydeligste malasmykker og har også med seg en veldig spirituell innfallsvinkel i sine workshoper.

Vi starter denne dagen med en herlig MediYoga-økt med meditasjon og en litt lengre gong-avspenning før vi spiser en felles lunsj.

Liv «dekker» opp med et rikholdig utvalg av perler, stener og krystaller til å velge mellom slik at du kan plukke de helt riktig stenene til ditt unike malasmykke
Underveis blir det tid til litt tepause med nøtter og snacks.

Program for dagen blir:
- 10.00-12.00: Yoga, meditasjon, gong- avspenning.
- 12.00-13.30: Lunsj
- 13.30-18.00: Produksjon av ditt helt eget og unike malasmykker som blir ditt til odel og eie, eller kanskje en julegave til en du er glad i

Pris er inkludert lunsj, te og snacks gjennom dagen, samt materialer til Malasmykket: 1990kr.
Bindende påmelding så fremt det ikke er venteliste og noen andre kan ta over din plass.

Håper du vil være med på en ballanserende, velgjørende,  herlig og kreativ søndag - en liten vårgave til deg selv

Beste hilsen Monica

REST RESTORE RENEW 

Restorative Mini-workshop med lydmasasje ved nymåne.

Restorative1jpgGi deg selv en fantastisk start på helgen gjennom 2,5 timer stressreduserende og gjenoppbyggende dybde-avspenning. Vi starter denne mini-workshoppen med en 90 min Mindfull Restorative Yoga-time før vi avslutter kvelden med et Gong Bad! Restorative Yoga kjennetegnes av en utstrakt bruk av hjelpemidler som bolstre, terapeutiske/tunge tepper, yoga-blokker, øyeputer mm og man bruker god tid på å "bygge opp" kroppen i den ønskede stillingen (se bildet på arrangementet som eksempel). Når man har funnet den helt optimale stillingen har man tilrettelagt for at kroppen skal kunne slappe helt av, og mens man er i stillingen i 15-20 minutter (i noen stillinger lengre) vil tiden og støtten kroppen og nervesystemet opplever å få gjøre at spenninger dypt ned i bindevevet vil kunne slippe taket. Parallelt holder vi et oppmerksomt nærvær i kroppen, på det vi kjenner av fornemmelser og signaler fra kroppen, eller vi holder oppmerksomheten på opplevelsen av pusten i kroppen. Timen starter med en meditasjon og bevisstgjøring på å komme "ned fra hodet/sinnet/tankestrømmen" og nettopp begynne å lytte til kroppen og de signaler den gir. Videre vil vi jobbe oss inn i 2-3 stillinger, før vi ytterligere forsterker effekten av denne dybdeavspenningen med en time gong-spilling.

Vil du gi deg selv denne gaven av en god start på helgen må du melde seg på ved å sende en mail med påmelding til post@spirenyoga.no Det er begrenset med plasser da vi trenger masse utstyr og plass og personlig oppfølging i denne yogaformen for å få den ultimate opplevelsen og effekten!
Pris: 400kr. Vipps til tlf 99723040 eller kontant  er tilgjengelige betalingsformer. Bindende påmelding med mindre det er venteliste og noen andre kan ta over din plass.

Jeg håper du vil være med på denne herlige mini-workshoppen!
Fredag 24 april kl 18.00-20.30. Begrenset antall plasser grunnet høy grad av individuell tilpassing for optimal hvile! Beste hilsen Monica.

Introduksjon til eteriske oljer 

Det var så inspirerende og fint å ha Gro Hatlemark her 26 januar at vi bare måtte finne en ny anledning slik at enda flere kan oppleve henne fortelle om eteriske oljer og deres unike egenskaper.

Gro tar for seg de 9 oljene i familiepakken til doTERRA en etter en, går gjennom bruksområder, hvordan de kan hjelpe deg i hverdagen og litt om hvorfor akkurat disse oljene er så unike.

De kan brukes i alt fra matlaging og rengjøring til skjønnhetspleie og massasje, men viktigst av alt for å støtte kroppen og helsen vår med større og mindre utfordringer.
De passer for både barn og voksne og kan støtte immunforsvar, fordøyelse, luftveier, forbrenning, hud, uro og konsentrasjon, i tillegg til å løfte humøret, rense inneluften og gi energi! Jeg bruker selv oljene daglig og opplever de som en fantastisk støtte på flere plan, også en støtte til yogaen.
Yoga- meditasjon og eteriske oljer er en kraftfull kombinasjon.

Dette er en dag for deg som er nysgjerrig og vil vite mer om hva eteriske oljer er og som ikke allerede har medlemskap i doTerra eller familiepakken fra før.

Vi setter opp 1 kurs lørdag 7/3- kl 13.00-14.30.
Pris: 150 kr og du får med deg en oljeblanding for bedre søvn hjem.
Vi har begrenset antall plasser (maks 8 stk) og du må derfor melde deg på til meg via mail til post@spirenyoga.no
Innbetaling skjer til vipps tlf: 99723040, merk innbetalingen oljekurs. Plass er sikret når påmelding er bekreftet og innbetaling er mottatt.
Beste hilsen Monica