Workshops hos Spiren Yoga: Yoga + Gong = sant! 


Hjertelig velkommen til Workshop hos Spiren Yoga!  


Chakra Workshop:
 

I denne workshoppen gjør vi et fantastisk MediYoga-program sammen for Alle Chakraer, før vi etter en god pause med en deilig hjemmelaget suppelunsj, te og litt snacks får oppleve de magiske gongene sammen med syngeboller, trommer, koshiklokker, mantrasang mm i et 90 minutter langt gongbad. 

Du vil få økt kunnskap om hvordan energisystemet ditt påvirker deg gjennom teori om temaet, og hvordan du kan påvirke det tilbake gjennom yogaen. Det blir 5 timer med PÅFYLL til kropp, sjel og sinn! 

Det å delta på Gong Bad etter at man har gjort yoga forsterker effekten av begge deler slik at både opplevelse og resultat blir optimal.  

Inkludert i denne workshopen er skriftlig materiale med teorien og yogaprogrammet vi går igjennom, samt lunsj, te og snacks. 

En workshop passer like bra om du er helt ny til yoga eller er en erfaren yogautøver og ønsker å fordype din praksis gjennom økt kunnskap om hvordan øvelsene du gjør spesifikt påvirker din kropp, sjel og sinn.

Velkommen til 5 timer hvor du "fyller på DIN kopp", med energi, ro, hvile og kunnskap- alt i skjønn forening!

Det er begrenset med plasser, max 12 stykker pr arrangement for at alle skal oppleve å ha godt med plass i rundt seg, så skynd deg og reserver din plass som du synes dette høres interessant ut! Påmelding til: post@spirenyoga.no

 Håper å se deg der, beste hilsen Monica


Neste mulighet til å oppleve denne herlige workshoppen er: 

- Vi hadde nylig en helt nydelig workshop, og ny dato kommer snarlig.  Pris: 950kr. 

NB: Påmelding er bindende med mindre det er venteliste og noen andre kan ta over din plass. 

chakrajpeg

 -------------------------------------------------------

REST RESTORE RENEW
Restorative Mini-workshop med lydmasasje ved fullmåne:


Gi deg selv en fantastisk start på helgen gjennom 2,5 timer stressreduserende og gjenoppbyggende dybde-avspenning.
Vi starter denne mini-wocrkshoppen med en 90 min Mindfull Restorative Yoga-time før vi avslutter kvelden med et Gong Bad!
Restorative Yoga kjennetegnes av en utstrakt bruk av hjelpemidler som bolstre, terapeutiske/tunge tepper, yoga-blokker, øyeputer mm og man bruker god tid på å "bygge opp" kroppen i den ønskede stillingen (se bildet på arrangementet som eksempel). Når man har funnet den helt optimale stillingen har man tilrettelagt for at kroppen skal kunne slappe helt av, og mens man er i stillingen i 15-20 minutter (i noen stillinger lengre) vil tiden og støtten kroppen og nervesystemet opplever å få gjøre at spenninger dypt ned i bindevevet vil kunne slippe taket. Parallelt holder vi et oppmerksomt nærvær i kroppen, på det vi kjenner av fornemmelser og signaler fra kroppen, eller vi holder oppmerksomheten på opplevelsen av pusten i kroppen.
Timen starter med en meditasjon og bevisstgjøring på å komme "ned fra hodet/sinnet/tankestrømmen" og nettopp begynne å lytte til kroppen og de signaler den gir. Videre vil vi jobbe oss inn i 2-3 stillinger, før vi ytterligere forsterker effekten av denne dybdeavspenningen med en time gong-spilling.
Vil du gi deg selv denne gaven av en god start på helgen må du melde seg på ved å sende en mail med påmelding til post@spirenyoga.no Det er begrenset med plasser da vi trenger masse utstyr og plass og personlig oppfølging i denne yogaformen for å få den ultimate opplevelsen og effekten!
Pris: 400kr. Vips, kontant eller faktura er tilgjengelige betalingsformer. Bindende påmelding med mindre det er venteliste og noen andre kan ta over din plass. Jeg håper du vil være med på denne herlige mini-workshoppen! 

Fredag 11 oktober kl 18.00-20.30. Begrenset antall plasser grunnet høy grad av individuel tilpassing for optimal hvile! 
Restorative 4jpg