REST RESTORE RENEW 

Restorative Mini-workshop med lydmasasje ved nymåne.

Restorative1jpgGi deg selv en fantastisk start på helgen gjennom 2,5 timer stressreduserende og gjenoppbyggende dybde-avspenning. Vi starter denne mini-workshoppen med en 90 min Mindfull Restorative Yoga-time før vi avslutter kvelden med et Gong Bad! Restorative Yoga kjennetegnes av en utstrakt bruk av hjelpemidler som bolstre, terapeutiske/tunge tepper, yoga-blokker, øyeputer mm og man bruker god tid på å "bygge opp" kroppen i den ønskede stillingen (se bildet på arrangementet som eksempel). Når man har funnet den helt optimale stillingen har man tilrettelagt for at kroppen skal kunne slappe helt av, og mens man er i stillingen i 15-20 minutter (i noen stillinger lengre) vil tiden og støtten kroppen og nervesystemet opplever å få gjøre at spenninger dypt ned i bindevevet vil kunne slippe taket. Parallelt holder vi et oppmerksomt nærvær i kroppen, på det vi kjenner av fornemmelser og signaler fra kroppen, eller vi holder oppmerksomheten på opplevelsen av pusten i kroppen. Timen starter med en meditasjon og bevisstgjøring på å komme "ned fra hodet/sinnet/tankestrømmen" og nettopp begynne å lytte til kroppen og de signaler den gir. Videre vil vi jobbe oss inn i 2-3 stillinger, før vi ytterligere forsterker effekten av denne dybdeavspenningen med en time gong-spilling.

Vil du gi deg selv denne gaven av en god start på helgen må du melde seg på ved å sende en mail med påmelding til post@spirenyoga.no Det er begrenset med plasser da vi trenger masse utstyr og plass og personlig oppfølging i denne yogaformen for å få den ultimate opplevelsen og effekten!
Pris: 400kr. Vipps til tlf 99723040 eller kontant  er tilgjengelige betalingsformer. Bindende påmelding med mindre det er venteliste og noen andre kan ta over din plass.

Jeg håper du vil være med på denne herlige mini-workshoppen! WORKSHOPPEN ER NÅ FULL! 
Fredag 24 april kl 18.00-20.30. Begrenset antall plasser grunnet høy grad av individuell tilpassing for optimal hvile! Beste hilsen Monica.

Introduksjon til eteriske oljer 

Det var så inspirerende og fint å ha Gro Hatlemark her 26 januar at vi bare måtte finne en ny anledning slik at enda flere kan oppleve henne fortelle om eteriske oljer og deres unike egenskaper.

Gro tar for seg de 9 oljene i familiepakken til doTERRA en etter en, går gjennom bruksområder, hvordan de kan hjelpe deg i hverdagen og litt om hvorfor akkurat disse oljene er så unike.

De kan brukes i alt fra matlaging og rengjøring til skjønnhetspleie og massasje, men viktigst av alt for å støtte kroppen og helsen vår med større og mindre utfordringer.
De passer for både barn og voksne og kan støtte immunforsvar, fordøyelse, luftveier, forbrenning, hud, uro og konsentrasjon, i tillegg til å løfte humøret, rense inneluften og gi energi! Jeg bruker selv oljene daglig og opplever de som en fantastisk støtte på flere plan, også en støtte til yogaen.
Yoga- meditasjon og eteriske oljer er en kraftfull kombinasjon.

Dette er en dag for deg som er nysgjerrig og vil vite mer om hva eteriske oljer er og som ikke allerede har medlemskap i doTerra eller familiepakken fra før.

Vi setter opp 1 kurs lørdag 7/3- kl 13.00-14.30. Dette arrangementet er nå fullt, men det kommer nye anledninger! 
Pris: 150 kr og du får med deg en oljeblanding for bedre søvn hjem.
Vi har begrenset antall plasser (maks 8 stk) og du må derfor melde deg på til meg via mail til post@spirenyoga.no
Innbetaling skjer til vipps tlf: 99723040, merk innbetalingen oljekurs. Plass er sikret når påmelding er bekreftet og innbetaling er mottatt.
Beste hilsen Monica