Alternativt julebord:   Mala-workshop, yoga, gong, lunsj

Hva med å gi deg selv et alternativt julebord dette året? Lørdag 14 desember kommer Liv Freya Grette til oss for å holde et malasmykke-kurs. Liv kommer nesten rett fra reise til Nepal hvor hun er og handler stener, krystaller og perler. Liv har lang erfaring med å knytte de nydeligste malasmykker og har også med seg en veldig spirituell innfallsvinkel i sine workshoper.

Vi starter denne dagen med en herlig MediYoga-økt med meditasjon og en litt lengre gong-avspenning før vi spiser en felles lunsj.

Liv «dekker» opp med et rikholdig utvalg av perler, stener og krystaller til å velge mellom slik at du kan plukke de helt riktig stenene til ditt unike malasmykke
Underveis blir det tid til litt tepause med nøtter og snacks.

Program for dagen blir:
- 12.00-14.00: Yoga, meditasjon, gong- avspenning.
- 14.00-15.30: Lunsj
- 15.30-20.00: Produksjon av ditt helt eget og unike malasmykker som blir ditt til odel og eie, eller kanskje en julegave til en du er glad i

Pris er inkludert lunsj, te og snacks gjennom dagen, samt materialer til Malasmykket: 1990kr.
Bindende påmelding så fremt det ikke er venteliste og noen andre kan ta over din plass.

Håper du vil være med på en herlig og kreativ lørdag - en liten førjulsgave til deg selv

Beste hilsen Monica

Restorative miniworkshop med Gong hos Spiren Yoga

REST RESTORE RENEW Restorative Mini-workshop med lydmasasje ved nymåne.
Gi deg selv en fantastisk start på helgen gjennom 2,5 timer stressreduserende og gjenoppbyggende dybde-avspenning. Vi starter denne mini-workshoppen med en 90 min Mindfull Restorative Yoga-time før vi avslutter kvelden med et Gong Bad! Restorative Yoga kjennetegnes av en utstrakt bruk av hjelpemidler som bolstre, terapeutiske/tunge tepper, yoga-blokker, øyeputer mm og man bruker god tid på å "bygge opp" kroppen i den ønskede stillingen (se bildet på arrangementet som eksempel). Når man har funnet den helt optimale stillingen har man tilrettelagt for at kroppen skal kunne slappe helt av, og mens man er i stillingen i 15-20 minutter (i noen stillinger lengre) vil tiden og støtten kroppen og nervesystemet opplever å få gjøre at spenninger dypt ned i bindevevet vil kunne slippe taket. Parallelt holder vi et oppmerksomt nærvær i kroppen, på det vi kjenner av fornemmelser og signaler fra kroppen, eller vi holder oppmerksomheten på opplevelsen av pusten i kroppen. Timen starter med en meditasjon og bevisstgjøring på å komme "ned fra hodet/sinnet/tankestrømmen" og nettopp begynne å lytte til kroppen og de signaler den gir. Videre vil vi jobbe oss inn i 2-3 stillinger, før vi ytterligere forsterker effekten av denne dybdeavspenningen med en time gong-spilling.

Vil du gi deg selv denne gaven av en god start på helgen må du melde seg på ved å sende en mail med påmelding til post@spirenyoga.no Det er begrenset med plasser da vi trenger masse utstyr og plass og personlig oppfølging i denne yogaformen for å få den ultimate opplevelsen og effekten!
Pris: 400kr. Vips, kontant eller faktura er tilgjengelige betalingsformer. Bindende påmelding med mindre det er venteliste og noen andre kan ta over din plass.

Jeg håper du vil være med på denne herlige mini-workshoppen! Fredag 22 november kl 18.00-20.30. Begrenset antall plasser grunnet høy grad av individuell tilpassing for optimal hvile! Beste hilsen Monica.