ENERGI, FINN DEN OG BEHOLD DEN


Hjertelig velkommen til en herlig uke med fullt fokus på DEG!
Spiren Yoga gjentar suksessen og setter opp en helt ny retreat til fantastiske Villa Dorothea 17-24 oktober 2020.

Årets tema: ENERGI- FINN DEN OG BEHOLD DEN!

Yoga:
Under denne retreaten vil vi jobbe med å gå dypere inn i energisystemet vårt, lære teori om chakrasystemet og mye om hvordan vi kan være i kontakt med vår energi. Vi vil gjøre et daglig yogaprogram for at du kan bygge og være i kontakt med energien din, samt understøtte det vi erfarer gjennom yogapraksisen med dyptgående teoriøkter. Du vil i enda større grad få en økt forståelse av hvordan vi henger sammen som energivesen, hvor du har dine styrker og svakheter, balanser og ubalanser - men først og fremst mange gode verktøy for å kunne jobbe med deg selv, slik at du kan ha det best mulig. Både med deg selv, men også i møte med andre mennesker. Stikkord her vil være energi, det å øke din energi, og ikke minst hvordan HOLDE på din energi i møtet med andre mennesker, eller i krevende situasjoner livet gir oss fra tid til annen!

Gong: 
Utover all nydelig yoga vi skal gjøre, vil også de magiske Gongene spille en aktiv rolle under denne uken. Vi avslutter de fleste kvelder med en kveldsmeditasjon og gongavspenning før vi går hver til vårt. Det vil bli holdt et 90 min Gong Bad, samt en Gong Pudja. Under en Gong Pudja tilrettelegger vi for overnatting i yogasalen, og gongene spilles mykt gjennom natten mens du sover og påvirkes av disse kraftfulle og dyptvirkende vibrasjonene fra flere store gonger. Det går nesten ikke an å beskrive dette, det må bare OPPLEVES!

Vandringer: Vi har valgt å inkludere hele 3 store utflukter/vandringer på denne retreaten:

- Vandring til fyret i Albir, med videre vandring til Altea og med middag og muligheter for å oppleve den vakre gamlebyen der. Vi kjører til Albir og vandrer ut til fyret. Der kan vi se delfiner danse om vi er heldige. Vi har en liten meditasjon på klippene og spiser en lett, medbrakt lunsj. Vi vandrer videre opp til Altea hvor vi spiser en fantastisk deilig salat på Cafè Orera før vi spaserer opp til gamle Altea by for litt guiding i byen, shopping mm.

- Dagstur til kurbadet i Fortuna, et gammelt kurbad ved Leana Balncarer hvor vi skal flyte rundt i 40 graders vulkansk og helsebringende vann. Inkludert lunsj.

- Dagstur med vandring i de spanske fjellene! Liv som eier og driver Villa Dorothea og som er en dreven fjellvandrer med en enorm lokal kunnskap om området tar oss med på en lengre vandring i fjellet med innlagt lunsj. Nærmere info om denne turen kommer, men tidsmessig er det helt fantastisk vandre-vær denne uken vi er ved Villa Dorothea.


Om stedet:
Villa Dorothea ligger ca 35 minutter med bil nord for Alicante, nærmere bestemt Orcheta.

Villa Dorothea er et eksklusivt og avsidesliggende retreatsted på 900 kvm, med saltvannsbasseng, 136 statuer, vidunderlige lysekroner, en vakker yogasal i marmor, mulighet for å gjøre yoga utendørs, og mange koselige kroker der du kan trekke deg tilbake om du ønsker det.

Stedet er omgitt av stabile fjell og stillhet, og stjernehimmelen er magisk her. Du har mulighet til å låne sykkel om du ønsker. I tillegg til de fantastiske guidede vandringene/utfluktene denne uken blir det også flere anledninger til å reise ned til middelhavet og stranden som bare ligger 12 minutter unna med taxi. Taxi koster 15 euro pr vei pr bil. Maten er helt fantastisk nydelig, helsebringende og er bare med på å understøtte alle prosesser som settes i gang i oss med den daglige yogapraksisen, meditasjonene, teorien og gongene. Flere kommer tilbake på retreat igjen og igjen, og maten til kjøkkensjefen Pilar er en stor grunn til det.

Dette er et herlig sted for å finne ro, men det ikke et hotell, og man deler rom to og to. 
Det beste er at vi har hele stedet for oss selv! Her kan vi virkelig "være i vår egen boble" en uke til ende.

Pris: 14990 inkludert transfer tur/retur flyplassen i Alicante, samt alle vandringene/utfluktene.
Vi har i de siste to årene kunnet tilby felles kjøp av flybilletter til ca 2300kr t/r. På denne måten har de fleste av deltagerne inkludert vi som leder retreaten reist sammen fram og tilbake fra Gardemoen. Depositum på 4990kr betales ved påmelding og refunderes ikke ved avmelding. Resterende beløp på 10000kr forfaller 40 dager før avreise. 

Det å delta på yogaretreat er rett og slett å gi seg selv en enorm gave. Gaven av å ha tid til å kjenne etter, gjøre aktiviteter som jobber med å gjøre deg godt, som hjelper deg å videreutvikle deg på alle plan- i de nydeligste omgivelser❤️Jeg håper du vil vurdere å bli med! Påmeldingene har begynt å komme inn allerede, så om du vil sikre deg plass, meld deg på nå! Om du skulle ha spørsmål ta kontakt med Monica på mail til post@spirenyoga.no eller telefon 99723040.
prev next
play

Kortreist yogaretreat: Yoga-weekend på vakre Losby Gods! 

Hjertelig velkommen til en innholdsrik og variert yogaweekend på vakre Losby Gods.

Spiren Yoga arrangerer i samarbeid med Losby Gods en innholdsrik og egentutviklende yogaweekend! Her vil du få være med på flere yoga timer i ulike yogastiler, du vil få oppleve de kraftfulle og dyptvirkende gongene og få med deg en økt forståelse av virkningen av yoga gjennom foredrag. Alt dette i nydelige, rogivende omgivelser med mat spesielt tilpasset oss for denne helgen, rom for egentid, turer i nærområdet - kort sagt det DU måtte ha behov for og ønkser å fylle denne helgen med. 

Du vil gjennom disse to dagene få oppleve flere yogaformer, fra det helt rolige, stressreduserende og rehabiliterende til mer fysisk krevende gjennom timer i Vinyasa Flow, Yin-Yoga og MediYoga (medisinsk yoga) Du kommer også til å oppleve et magisk lydbad. Yogaen som undervises denne helgen passer for alle nivåer, enten du er en erfaren yogini eller er helt ny til yoga og har lyst til å prøve ut ulike typer yoga for første gang.

Vinyasa Flow, Yin-Yoga, MediYoga og Gong Bad

Vi starter lørdag formiddag med en energi-aktiverende Vinyasa Flow time med Tone før lunsj. Tone har lang erfaring med å undervise yoga og er veldig flink til å tilpasse timene for alle nivåer.

Etter lunsj blir det en nydelig og rogivende Yin-Yoga time hvor vi jobber med å gi slipp på stress og spenninger – balsam for kropp og sjel, som et yoga-spa.

Etter en kortreist og helsebringende middag samles vi i den storslåtte Meyersalen for en økt med balanserende MediYoga etterfulgt av et fantastisk rogivende Gong Bad – det ultimate avspenningsverktøyet. Et Gong Bad har ingen ting med vann å gjøre, men er som en liggende konsert med en heftig effekt på både kropp, sjel og sinn.

Finn din energi og behold den!

Søndagen starter med en ny dynamisk morgenpraksis før frokost, før du etter frokost får muligheten til å delta på foredraget: «Finn din energi og behold den», et foredrag hvor du lærer om energisystemet ditt og får enkle øvelser for hvordan du selv kan øke og ikke minst holde på din energi, også i krevende situasjoner som livet gir oss innimellom. Etter lunsj avslutter vi yogahelgen med et yogaprogram for økt energi og flyt, samt med en lang Gong-avspenning.
Spiren Yoga - Yoga matter

Programmet er lagt opp med gode rom for pauser med mulighet for å trekke seg tilbake, gå en tur i de fantastiske omgivelsene eller til å bare kunne sitte og nyte livet i en av de mange vakre salongene i gamle-delen av godset som blir vår eksklusive del denne helgen. Vi får en egen matsal i gamle-godset med mat og drikke komponert spesielt for oss denne helgen. Dette er en fantastisk mulighet til å kunne oppleve et oppbyggende avbrekk fra hverdagen gjennom en helg i «retreat-bobla», uten å måtte reise langt av sted. I omgivelser som oser av sjel og sjarme og med yogaklasser som ledes av erfarne yogalærere som til daglig driver Spiren Yoga i Rælingen.

Losby Gods ligger bare 20 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Gardermoen, og vi tilbyr gratis parkering under hele oppholdet.

For mer info om yoga-delen av helgen: Ta kontakt med Monica på mail: post@spirenyoga.no
For øvrige henvendelser: Ta kontakt med Losby Gods på e-post: hovmester@losbygods.no

Praktisk informasjon

DatoLørdag 28. mars 2020   (kl 09:00 - 22:00)

Søndag 29. mars 2020   (kl 08:00 - 16.30)

PrisPris per person for hele arrangementet inkludert alle Yogatimer, foredrag, frokost, 2 x lunsj, 1 x middag, mellommåltider, overnatting og historisk vandring:
enkeltrom kr. 4595,- / dobbeltrom kr. 3995,- per person.
Goodiebag til alle som bestiller innen 15. februar 2020.