Intro Slow Flow 

Intro Slow Flow er en rolig og mindfull introduksjon til mer dynamisk yoga. Her vil vi vie mye tid og oppmerksomhet til pusten og la den føre oss gjennom noen litt mer dynamiske yogaøvelser som vil flyte over i hverandre. Vi kommer til å jobbe med å mykt øke bevegeligheten i ryggraden og øke energistrømmen/prana-flyten. Om du er helt ny til dynamisk yoga og vil gå på et kurs som kombinerer øvelser fra MediYoga og mer dynamiske sekvenser som "Solhilsen", "Krigere" div balanseøvelser mm er dette timen for deg! 
Ingen forkunnskaper eller tidligere kjennskap til yoga er nødvendig da vi starter helt med det grunnleggende. 

Kurs over 8 uker mandager kl 20.00-21.00, med opstart 19 august. Kr 1690,- (ingen kurs uke 38) Instruktør Monica 

Fra neste kursrunde som starter opp  uke 43, mandag 21 oktober får denne timen også navnet "Vinyasa Flow". Vi utvider timen med 15 minutter for enda litt mer tid til deilig yoga, og Sylvi Nyvold vil ta over som yogainstruktør. Kurs over 9 uker, 1790kr. 

For påmelding, send en mail til post@spirenyoga.no og spesifiser hvilket kurs du ønsker å melde deg på. Minus 20% på kurs nr 2 og minus 40% på kurs nummer 3.
Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling.
Følg oss gjerne på FaceBook for hurtig oppdatering på nyheter fra Spiren Yoga.  

Ansvar: Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops, vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.