Vinyasa Flow Yoga 

Vinyasa betyr «Pust-synkronisert bevegelse». Det vil si at kjernen i Vinyasa Yoga er at man beveger seg fra den ene yogastillingen til den neste i takt med pusten. «Solhilsen» som er en serie/sekvens av stillinger (den som er på bildet!) og som brukes i mange yogatradisjoner og retninger, er et eksempel på en Vinyasa. 

Vinyasa Flow Yoga er en energisk og intens yogatime og yogaform hvor det å puste i takt med kroppens bevegelser er et viktig element. Dette gir en kropp som er smidigere og sterkere, samtidig som du får en rolig flyt. Vinyasa Yoga binder sammen de forskjellige yogastillingene med pusten som en helhet, og derfor blir Vinyasa Yoga også kalt «Flow Yoga». 

Selv om timen får opp pulsen og utfordrer både styrke og balanse i oss starter og slutter alltid timen med rolige stillinger. Innledningsvis med Pranayama (pusteøvelse) på starten av timen, og den elskede stillingen Shavasana (bevisst hvile) på slutten!

Til tross for at dette er dynamsiske/mer fysisk krevende yogatimer passer de likevel for de fleste da våre 2 Vinyasa-yoga instruktører er både erfarne og veldig dyktige til å gi gode  alternativer til de ulike nivåene. For mer informasjon om de ulike kursene, se FB-siden til Spiren under arrangementer der utfyllende kursbeskrivelse ligger. 


Hos Spiren Yoga tilbyr vi 3 ukentlige Vinyasa Flow-kurs:  

- Mandager kl 20.00-21.15: Vinyasa Flow med Sylvi Nyvold. Nivå passer for alle, også nybegynnere.  

- Onsdager kl 17.30-18.45: Vinyasa Flow for viderekommende med Tone Stern Bergersen . PS: Kombiner gjerne deltagelse på dette kurset med Yin Yoga- timen som starter 15 minutter etterpå for en maksimal yoga-opplevelse! 

- Torsdager kl 18.30-1945: Myk Yoga Flyt med Sylvi Nyvold. Passer for deg som har litt kjennskap til Vinyasa-yoga fra før. En super time å kombinere med mandagskurset til Sylvi om du ønsker å praktisere flere ganger i uken. 


Begge kursene går over 9 uker (ingen kurs uke 40 hvor vi tar høstferie) og koster 1890kr. 

Vi etterstreber å tilby fleksibilitet på å få tatt igjen tapte timer på andre tidspunkt så langt det går. For påmelding, send en mail til post@spirenyoga,no og spesifiser hvilket kurs du ønsker å delta på. 


Om du har lyst til å gjøre yoga hos oss flere ganger i uken får du minus 20% på kurs nr 2 og minus 40% på kurs nummer 3. (Familie-yoga og Barne-yoga gjelder ikke her da vi har valgt å legge kursene på et lavere prisnivå for at flest mulig barn skal kunne ha muligheten til å gå på yoga) For Sandra sitt fordypningskurs i Yin-yoga gjelder også egne vilkår.
Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling.
Følg oss gjerne på FaceBook for hurtig oppdatering på nyheter fra Spiren Yoga.  


Ansvar
Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops,  vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.