Vinyasa Flow Yoga 

Vinyasa betyr «Pust-synkronisert bevegelse». Det vil si at kjernen i Vinyasa Yoga er at man beveger seg fra den ene yogastillingen til den neste i takt med pusten. «Solhilsen» som er en serie/sekvens av stillinger (den som er på bildet!) og som brukes i mange yogatradisjoner og retninger, er et eksempel på en Vinyasa. 

Vinyasa Flow Yoga er en energisk og intens yogatime og yogaform hvor det å puste i takt med kroppens bevegelser er et viktig element. Dette gir en kropp som er smidigere og sterkere, samtidig som du får en rolig flyt. Vinyasa Yoga binder sammen de forskjellige yogastillingene med pusten som en helhet, og derfor blir Vinyasa Yoga også kalt «Flow Yoga». 

Selv om timen får opp pulsen og utfordrer både styrke og balanse i oss starter og slutter alltid timen med rolige stillinger. Innledningsvis med Pranayama (pusteøvelse) på starten av timen, og den elskede stillingen Shavasana (bevisst hvile) på slutten!

Til tross for at dette er en dynamsisk yogatime passer den likevel for de fleste da Tone er veldig dyktig til å gi forskjellige alternativer til de ulike nivåene. 


Dette kurset er nå helt fullt, men om du ønsker å sette deg på venteliste for påmelding til neste kursrunde som starter uke 43, onsdag 23 oktober, send en mail til post@spirenyoga  og spesifiser hvilket yogakurs du ønsker. 


Kurs over 9 uker, onsdager kl 17.30-18.45  kr 1790,- FULLT! Ny kursrunde starter uke 43. 

PS: Kombiner gjerne deltagelse på dette kurset med Yin Yoga- timen som starter 15 minutter etterpå for en maksimal yoga-opplevelse! 

Instruktør: Tone Stern Bergersen. 

Tone er en fantastisk dyktig yogalærer med bred erfaring, og underviser yoga på heltid ulike steder i Oslo, og hos Spiren Yoga.

 

Minus 20% på kurs nr 2 og minus 40% på kurs nummer 3.
Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling.
Følg oss gjerne på FaceBook for hurtig oppdatering på nyheter fra Spiren Yoga.  


Ansvar
Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops,  vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.