Vinyasa Flow Yoga 

Vinyasa betyr «Pust-synkronisert bevegelse». Det vil si at kjernen i Vinyasa Yoga er at man beveger seg fra den ene yogastillingen til den neste i takt med pusten. «Solhilsen» som er en serie/sekvens av stillinger (den som er på bildet!) og som brukes i mange yogatradisjoner og retninger, er et eksempel på en Vinyasa. 

Vinyasa Flow Yoga er en energisk og intens yogatime og yogaform hvor det å puste i takt med kroppens bevegelser er et viktig element. Dette gir en kropp som er smidigere og sterkere, samtidig som du får en rolig flyt. Vinyasa Yoga binder sammen de forskjellige yogastillingene med pusten som en helhet, og derfor blir Vinyasa Yoga også kalt «Flow Yoga». 

Selv om timen får opp pulsen og utfordrer både styrke og balanse i oss starter og slutter alltid timen med rolige stillinger. Innledningsvis med Pranayama (pusteøvelse) på starten av timen, og den elskede stillingen Shavasana (bevisst hvile) på slutten!

Til tross for at dette er en dynamsisk yogatime passer den likevel for de fleste da alle våre 3 Vinyasa-yoga instruktører er veldig dyktig til å gi forskjellige alternativer til de ulike nivåene. 


Hos Spiren Yoga tilbyr vi fra kursrude 2, med oppstart uke 43 hele 4 ukentlige Vinyasa Flow-kurs: 

- Mandager kl 20.00-21.15: Vinyasa Flow med Sylvi Nyvold. 

- Onsdager kl 15.30-16.45: Ettermiddags-vinyasa med Tone. PS: På dette kurset er det også mulig å bli med på Drop in for 250kr pr time. 

- Onsdager kl 17.30-18.45: Vinyasa Flow med Tone Stern Bergersen . PS: Kombiner gjerne deltagelse på dette kurset med Yin Yoga- timen som starter 15 minutter etterpå for en maksimal yoga-opplevelse! Alle kursene går over 9 uker og koster 1790kr. Vi etterstreber å tilby fleksibilitet på å få tatt igjen tapte timer på andre tidspunkt så langt det går. 

Minus 20% på kurs nr 2 og minus 40% på kurs nummer 3.
Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling.
Følg oss gjerne på FaceBook for hurtig oppdatering på nyheter fra Spiren Yoga.  


Ansvar
Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops,  vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.